Login

 

Uusimmat uutisotsikot

Turun ladun joulujuhlat Latumajalla Lue lisää...
Suunnistajien kahvi-/koulutustilaisuus Lue lisää...
Turku-Rasteista Lue lisää...
Elä-Majapäivä syksy 2017 Lue lisää...
Kokouskutsu Lue lisää...
Terveisiä Rantapuistosta Lue lisää...
TurkuRastit Lue lisää...
Palkittuja Lue lisää...
Pj:n palsta Lue lisää...
Toimiva latulainen Lue lisää...

Tulevia tapahtumia

Ma 23.10. Maanantai-illan sauvailu
Ti 24.10. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ke 25.10. Keskiviikon keskipäivän frisbeegolf
Ma 30.10. Maanantai-illan sauvailu
Ti 31.10. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ke 1.11. Keskiviikon keskipäivän frisbeegolf
Ma 6.11. Maanantai-illan sauvailu
Ti 7.11. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ti 7.11. Suunnistajien kahvi-/koulutustilaisuus
Ma 13.11. Maanantai-illan sauvailu

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Kesävaellus 2007
Sylarna, Ruotsi

Päivä alkoi oppaan reippaalla herätyksellä klo 6.30. Ymmärrettävää, sillä olihan Lassella huonovointinen vuorokausi takana. Kyseli siis vaelluskuntoa. Purimme leirin telttakunnittain kukin omaa tahtia, kuitenkin niin, että olimme lähtövalmiit n. klo 9.

Allekirjoittaneen reisissä tuntui, olinhan loikkinut pitkillä jäniksen loikilla Sylarnan korkeimmille paikoille. Olisi pitänyt edetä Ilsen neuvon mukaan, lyhyillä askelilla. Vihjaili jossain vaiheessa, että kannattaa aloittaa lenkkeily tai hiihto, jotain siihen suuntaan.

Pidimme päivän aikana reilun tuntuisia taukoja hyvillä paikoilla. Jotkut kävivät ammeessa ja myöhemmin isomman puron raikkaassa suihkussa. Ihan kuin parhaimmissa luontoromantiikka leffoissa. Itseäni harmittaa, kun en mennyt mukaan. Vielä on päiviä jäljellä ja vastaavanlainen mahdollisuus vielä koittaa.

Päivien aikana olen yrittänyt opetella kartalla oloa, välillä tarkasti ja välillä pahasti metsässä. Ilmeisesti jossain kaukana, kun täällä varsinaisesti ei metsää ole. Rajan ylitys onnistui ylittämällä tai alittamalla, kukin avustuksella. Päivätaivalta enää muutama kilometri. Löysimme leiripaikan läheltä Ekorrdörrenin huvimajaa, tois puol jokke. Havaijinpadan valmistuessa yllätti muutaman minuutin vesisade, ripeästi rinkka ja kastuvat tavarat suojaan. Sade lakkasi ja sateen uhalla menin tiskaamaan ja kokoamaan trangian, eipäs satanut. Vähän myöhemmin sade palasi, eipä haitannut. Kuului miehen ja naisen naurua, ties mitä nauroivat. Vielä savetti- ja hampaiden pesu. Kevyt venyttely on jälleen paikallaan.

Good night where ever you are.

Janne

Takaisin | Katso myös kuvat

 

 

webmaster@turunlatu.fi | Layout 2007 Aboa Ohjelmistot Ky | Viimeisin päivitys: 9.10.2017 12:41:11