Login

 

Uusimmat uutisotsikot

Turun ladun joulujuhlat Latumajalla Lue lisää...
Suunnistajien kahvi-/koulutustilaisuus Lue lisää...
Turku-Rasteista Lue lisää...
Elä-Majapäivä syksy 2017 Lue lisää...
Kokouskutsu Lue lisää...
Terveisiä Rantapuistosta Lue lisää...
TurkuRastit Lue lisää...
Palkittuja Lue lisää...
Pj:n palsta Lue lisää...
Toimiva latulainen Lue lisää...

Tulevia tapahtumia

Ma 23.10. Maanantai-illan sauvailu
Ti 24.10. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ke 25.10. Keskiviikon keskipäivän frisbeegolf
Ma 30.10. Maanantai-illan sauvailu
Ti 31.10. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ke 1.11. Keskiviikon keskipäivän frisbeegolf
Ma 6.11. Maanantai-illan sauvailu
Ti 7.11. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ti 7.11. Suunnistajien kahvi-/koulutustilaisuus
Ma 13.11. Maanantai-illan sauvailu

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Tiistaimelontaa 2009

Tiistaiset melontaretket seuran vajalta lähivesille käynnistyivät vauhdilla. Osallistujien suuri määrä yllätti vetäjät. Kaikille löydettiin kanootit, parhaat päältä ja loput varastohyllyiltä. Tästä myös suuret kiitokset meitä koko kesän avustaneille reippaille vajavahdeille.

Suurin osa tiistaimelojista olivat lyhyen tai pitkä melontakurssin suorittaneita uusia ja innostuneita melojia. Vaikka kesän tiistaiset säät olivat vaihtelevia, niin innostus melomiseen säilyi pitkälle syksyyn. Pientä tekniikan hiontaa alkukeväästä pyrittiin antamaan. Koko kesä kuitenkin melottiin ”Kaveria ei jätetä” –periaatteella. Yksi kaatuminenkin Aurajokisuulla tapahtui. Se kuitenkin reskutettiin tyylikkäästi ja turvallisesti ilman miestappiota.

Kaikki vuosien varrella tutuiksi tulleet saaret ja salmet kierrettiin. Vesi oli koko kesän korkealla, niinpä Papinsaaren viemäriputket jäivät monelta korkkaamatta. Tiistaimelojat ovat aikaisemmin järjestäneet viikonloppumelontoja lähisaaristoon. Ne jäivät tänä kesänä pelkästään ajatuksen asteelle. Samoin olemme kauden päätyttyä jatkaneet yhdessäoloa sunnuntai-kävelyillä. Toki vain kerran kuussa. Jos intoa ja harrastusta riittää niin siitä vaan soittelemaan.

Lopuksi pieni omakohtainen positiivinen havainto kesän tiistaimelonnoista. Kun siellä keulilla pidin joskus jonkun mielestä liiankin kovaa matkavauhtia, niin oli erittäin mukava kuunnella Teidän perässä melovien iloista sosiaalista puheen sorinaa. Ystävän sana on tuki, sillä pysyy pystyssä suuremmassakin aallokossa. Ystävän sana myös kaikille muille virallisille ja epävirallisille vetäjille. Te teitte kesän tiistaimelonnoista miellyttävän ja turvallisen melontatapahtuman.

Takaisin

 

 

webmaster@turunlatu.fi | Layout 2007 Aboa Ohjelmistot Ky | Viimeisin päivitys: 9.10.2017 12:41:11