Login

 

Uusimmat uutisotsikot

Toimiva latulainen Lue lisää...
Kevätkokous Lue lisää...
Taloudenhoitaja Lue lisää...
Suomen Latu 80 v Lue lisää...
TurkuRastit 2017 Lue lisää...
Kuutamohiihto Latumajalle 27.2.2018 Lue lisää...
Elä-Majapäivä 2018 Lue lisää...
Hanki jäsen Lue lisää...
Aluetoiminnastako hyötyä? Lue lisää...
Turun Ladun pankki ja tilinumero vaihtuu Lue lisää...

Tulevia tapahtumia

16.-24.3. Hiihtoviikko Ylläs
16.-25.3. Hiihtovaellus Helags- ja Sylartuntureiden alueella
Ma 19.3. Maanantai-illan sauvailu
Ti 20.3. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ma 26.3. Maanantai-illan sauvailu
Ti 27.3. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ti 3.4. Tiistai aamupäivän sauvailu
Su 8.4. Metsämörri perheretki
Ma 9.4. Maanantai-illan sauvailu
Ti 10.4. Tiistai aamupäivän sauvailu

Menneitä tapahtimia

Tiistaimelontaa 2009

Tiistaiset melontaretket seuran vajalta lähivesille käynnistyivät vauhdilla. Osallistujien suuri määrä yllätti vetäjät. Kaikille löydettiin kanootit, parhaat päältä ja loput varastohyllyiltä. Tästä myös suuret kiitokset meitä koko kesän avustaneille reippaille vajavahdeille.

Suurin osa tiistaimelojista olivat lyhyen tai pitkä melontakurssin suorittaneita uusia ja innostuneita melojia. Vaikka kesän tiistaiset säät olivat vaihtelevia, niin innostus melomiseen säilyi pitkälle syksyyn. Pientä tekniikan hiontaa alkukeväästä pyrittiin antamaan. Koko kesä kuitenkin melottiin ”Kaveria ei jätetä” –periaatteella. Yksi kaatuminenkin Aurajokisuulla tapahtui. Se kuitenkin reskutettiin tyylikkäästi ja turvallisesti ilman miestappiota.

Kaikki vuosien varrella tutuiksi tulleet saaret ja salmet kierrettiin. Vesi oli koko kesän korkealla, niinpä Papinsaaren viemäriputket jäivät monelta korkkaamatta. Tiistaimelojat ovat aikaisemmin järjestäneet viikonloppumelontoja lähisaaristoon. Ne jäivät tänä kesänä pelkästään ajatuksen asteelle. Samoin olemme kauden päätyttyä jatkaneet yhdessäoloa sunnuntai-kävelyillä. Toki vain kerran kuussa. Jos intoa ja harrastusta riittää niin siitä vaan soittelemaan.

Lopuksi pieni omakohtainen positiivinen havainto kesän tiistaimelonnoista. Kun siellä keulilla pidin joskus jonkun mielestä liiankin kovaa matkavauhtia, niin oli erittäin mukava kuunnella Teidän perässä melovien iloista sosiaalista puheen sorinaa. Ystävän sana on tuki, sillä pysyy pystyssä suuremmassakin aallokossa. Ystävän sana myös kaikille muille virallisille ja epävirallisille vetäjille. Te teitte kesän tiistaimelonnoista miellyttävän ja turvallisen melontatapahtuman.

Takaisin

 

webmaster@turunlatu.fi | Layout 2007 Aboa Ohjelmistot Ky | Viimeisin päivitys: 12.3.2018 14:57:51