Jäsenrekisteri uudistuu – onhan sähköpostiosoitteesi ja muut tietosi oikeat?

Nainen, jolla kädessä puhelin.

Turun Latu käyttää Suomen Ladun jäsenrekisteripalvelua, joka uudistuu loppuvuodesta 2022. Uuden palvelun myötä mahdollistuu sähköisen jäsenmaksulaskun tilaaminen, sähköisen jäsenkortin esittäminen jäsenetuja käytettäessä sekä omien tietojen päivitys palveluun itse.

Jäsenkortti ja itseasiointi

Uudessa palvelussa jäsenen itseasiointisivusto Jäsenpolku avautuu 1.11.2022. Palvelun käyttöön lähetetään sähköpostitse kutsu niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa. Kutsun mukana tulee ohjeet asiointipalvelun käyttöön.

Asiointipalvelun kautta löytyy jäsenkortti, omien yhteystietojen muokkaus, oman jäsenyyden tiedot ja muuta tietoa Turun Latu ry:n ja Suomen Latu ry:n toiminnasta. Asiointipalvelu toimii myös mobiililaitteella, esimerkiksi tabletilla tai älypuhelimella.

Jäsenmaksulasku ja jäsennumero

Vuotta 2023 koskeva jäsenmaksulasku saapuu vuodenvaihteessa sähköpostitse, jos sähköpostisoite on ilmoitettu. Tämän jälkeen on mahdollista tilata sähköinen lasku. Oman pankin verkkosivuilta kannattaa lukea ohjeet sähköisen laskun käyttämiseksi. Laskuttajana on Suomen Latu ry.

Jäsennumerot uudistuvat. Jatkossa jäsenellä on vain yksi jäsennumero, vaikka olisikin useamman yhdistyksen jäsen.  Oma jäsennumero, jota myös asiakasnumeroksi kutsutaan, sekä vuoden 2023 laskun viite löytyy jäsenmaksulaskulta tai itseasiointipalvelun Laskut-osiosta.

Jäsenet, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, saavat laskun paperisena kuten ennenkin.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi

Sähköpostiosoite tarvitaan uutta jäsenpalvelurekisteriä, sähköistä laskutusta ja asiointipalvelua varten. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi tai se on vanhentunut taikka et muuten ole varma, onko se oikea, ilmoita se pikaisesti tästä linkistä.

Ovatko muut jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Nyt on myös aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2023.

Ilmoita muutoksista jäsenrekisterin pitäjälle Suomen Latuun tästä linkistä.

Lisätietoa uudesta palvelusta voi kysyä tarvittaessa Tarja Aittalalta, tarja.aittala@turunlatu.fi.