Historiallisia retkiä Lapissa ja Turun maisemissa Tuomo Jantusen kertomana 20.4.2023

Tuomo Jantunen nojaa sauvoihin hiihtoladulla.

Suomen Latu ry täytti tammikuun lopulla huikeat 85 vuotta! Suomen Latuun kuuluvana latuyhdistyksenä Turun Latu ry on kutsunut liikuntaneuvos Tuomo Jantusen Turkuun kertomaan retkikokemuksistaan ja myös muusta koetusta Lapissa ja saaristommekin maisemissa.

Tuomo Jantunen toimi pitkään Suomen Latu ry:n tunturikeskus Kiilopään toiminnanjohtajana. Vuosien varrella tunturikeskus Kiilopää mahdollisuuksineen on noussut suosituksi retkeilykohteeksi. Jantunen on myös kirjoittanut kokemuksistaan kirjan Kiilopään Kiehisiä, joka johdattaa lukijan Kiilopään alueen tapahtumien, rakentamisen ja ihmisten kautta nykypäivään.

Tarinailta pidetään to 20.4. klo 17.30 – 19.00 Happy Housen tiloissa, osoitteessa Ursininkatu 11, Turku. Google Maps -karttalinkki osoitteeseen.

Tarinailta on kaikille avoin, maksuton tapahtuma. Tilaisuuden jälkeen pidetään Turun Latu ry:n sääntömääräinen kevätkokous. Kokousta voi jäädä seuraamaan kaikki Turun Ladun toiminnasta kiinnostuneet. Tilaisuudessa kahvi-/teetarjoilu.

Tervetuloa!