Ilmoittautuminen avattu syysretkelle Kemiönsaarelle 23.9.2023

Näkymä kalliolta saaristomerelle.

Syysretkellä patikoidaan Söderlångvikin uniikin kartanon poluilla ja Purunpään vaellusreitillä. Purunpään vaellusreitti on jokaisen saaristoluonnosta pitävän pakollinen kohde!

Lyhyemmän reitin (noin 5 km) valinneilla on myös aikaa tutustua kartanoon ja museoon omatoimisesti. Kartanolla myös kahvila-ravintola. Pidemmällä reitillä (noin 12 km) keskitytään patikointiin ja saaristoluonnon monimuotoisuudesta nauttimiseen.

Retki tehdään yhdessä Raision Rinkan kanssa (Rinkan jäsen ilmoittautuu eri kautta). Retkelle voi osallistua Turun Ladun tai Raision Rinkan jäsen. Vapaita paikkoja tarjotaan ilmoittautumisen  jälkeen kaikille kiinnostuneille 19.9.2023 asti.

Lue retken tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Ilmoittautumiset 13.9.2023 mennessä yhdistyskohtaisesti Raision Rinkan tai Turun Ladun tapahtumakalenterin sähköisen ilmoittautumisen kautta. Vapaita paikkoja tarjotaan kaikille ilmoittautumispäivän jälkeen 19.9. asti.

Bussi lähtee Raision kaupungintalolta klo 8.30 ja pysähtyy Ravattulan Citymarketin bussipysäkillä noin klo 8.40. Paluureitti samoilla pysähdyksillä. Sama bussi on käytössä koko retken ajan. Paluu Raisioon klo 18 mennessä.

Retken hinta 25 euroa/henkilö maksetaan 19.9. mennessä Turun Ladun tilille FI63 4108 0010 3729 13. (Raision Rinkan jäsen maksaa eri tilille!). Kirjoita viitteeksi Syysretki 23.9.2023.

Retken hintaan sisältyy bussikuljetukset, retkiohjaus ja Suomen Ladun vakuutus.

Lisätiedot ja paikkatiedustelut Tarja Aittalalta sähköpostitse tarja.aittala@turunlatu.fi.