Nuku yö ulkona 26.8.2023 Harvaluodon virkistysalueella

Nainen makaa riippumatossa järven rannalla iltahämärässä.

Valtakunnallista Nuku yö ulkona -tapahtumaa vietetään lauantaina 26.8.2023. Turun Latu järjestää tapahtuman yhteistyösssä Kaarinan Kulkijat ry:n ja Peimarin Latu ja Polku ry:n kanssa Harvaluodon virkistysalueella, osoite Krupuntie 77, 21500 Piikkiö. Virkistysalue on käytettävissä lauantaista klo 12 alkaen sunnuntaihin klo 16 saakka. Pystytä telttasi tai ripusta riippumattosi Harvaluodon virkistyalueen mukavaan maastoon!

Alueella on uimaranta, tulipaikka, vesivessat ja frisbeegolf-rata. Harpin kioski palvelee kävijöitä ja tarjoaa myös saunomismahdollisuuden (saunamaksu 3 €/hlö). Frisbeegolfin peluun lisäksi alueella on lapsille tarkkaavaisuuspolku ja mahdollisuus treenata muistipelin avulla muistiaan. Halukkuuden mukaan järjestetään kaksi juoksulenkkiä (noin 10-15 km) osittain teillä ja poluilla alkaen lauantaina klo 15.

Alueelle voi saapua autolla tai pyörällä oman aikataulun mukaan. Matkaa Turusta kertyy noin 25 km.