Tule mukaan auttamaan ihmisiä retkeily- ja hiihtoharrastuksen pariin!

Turun Latu etsii vapaaehtoistyöntekijöitä ja talkoolaisia alla oleviin tehtäviin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Ida Erlingille pj@turunlatu.fi tai tekstiviestillä 050 372 3080.

Latukahvilanhoitajia talveksi 2024

Turun Ladun vapaaehtoiset ylläpitävät lumiolosuhteiden salliessa luontolatua Pomponrahkalta latumajalle. Latumajalle tarvitaan talkoolaisia hoitamaan kahvilamyyntiä hiihtäjille. Majalla ei ole tarkoitus toimia yksin. Jos kaveria ei ole, niin muista vapaaehtoisista sellainen löytyy.

Retkitoimikunnan vetäjä

Turun Latu järjestää patikointi- ja vaellusretkiä lähelle ja kauas. Etsimme retkitoimikunnalle uutta vetäjää koordinoimaan toimintaa yhdessä muiden vapaaehtoisten oppaiden ja ohjaajien kanssa. Tehtävään kuuluu

  • toimikunnan kokousten vetäminen (toive 2 x vuodessa)
  • retkitoiminnan suunnittelu
  • oppaiden ja ohjaajien auttaminen retkien järjestelyissä kokouksessa sovitusti
  • retkistä tiedottaminen yhdessä viestintävastaavan kanssa.

Yhteyshenkilö varustevuokraukseen

Turun Latu vuokraa erilaisia varusteita tukemaan retkeilyharrastuksen alkua ja ulkona liikkumista kaikkina vuodenaikoina. Etsimme vapaaehtoista, joka hoitaisi varustevuokrauksen, tavaroiden luovutuksen ja palautuksen. Hiihtokaudesta riippuen talvella kysyntää on eniten suksille ja lumikengille, noin kerran viikossa. Huhtikuusta lumentuloon on hiljaisempaa ja varauksia ehkä noin kerran kuussa. Katso vuokrattavat välineet tästä linkistä.

Huom. Vapaaehtoistyössä ei vaadita jäsenyyttä.