Turun Ladun toimivaksi latulaiseksi Annely Loukonen

Annely Loukonen seisoo kädessään reliefitaulu.
Vuoden toimiva latulainen Annely Loukonen.

Vapaaehtoisten jouluiset glögit nautittiin 13.12.2023 kulttuuritehdas Manillan tiloissa. Illan aikana muisteltiin kulunutta vuotta ja annettiin Turun Ladun oma tunnustus Toimiva latulainen. Toimivan latulaisen tunnustuksen reliefin kera sai tänä vuonna Metsämörritoiminnan ohjaaja Annely Loukonen työstään ja aktiivisuudestaan toiminnassa.

Kiitokset Turun Ladun monipuolisen toiminnan toteuttamisesta kuuluu kaikille vapaaehtoisille! Turun Ladun vapaaehtoiset ovat liikuttaneet ihmisiä vuonna 2023 säännöllisillä viikkolenkeillä polkujuosten, kävellen/sauvakävellen, maastopyöräillen, retkipyörällen ja frisbeegolfaten. Polkuja on patikoitu lähiluonnossa ja vähän kauempanakin. Pidempiä yön yli retkiä tehtiin sekä Suomen että Ruotsin Lappiin, pyöräillen käytiin myös Seilissä. Perheliikuntaa on järjestetty Metsämörriretkinä ja marraskuun lopulla Ruissalon Saaronniemessä Hämärähommia perheille taskulamppuretken ja hämäräfrisbeen muodossa. Latua on kunnostettu talkoovoimin ja suunnistuksen alkeita koulutettu. Yhteistyötä on tehty moneen suuntaan eri tapahtumissa ja kannustettu omaehtoiseen liikkumiseenkin mahdollisuutena osallistua Turun Ladun joukkueeseen kilometrikisassa. Vapaaehtoisvoimin toteutettu viestintä on myös ollut aktiivista sekä sosiaalisessa mediassa että sähköisen uutiskirjeen muodossa.

Illan aikana kuultiin tervehdys vapaaehtoisille myös Suomen Ladun toimistolta. Virtuaalisen tervehdyksen toi järjestöpäällikkö Kirsi Uusitalo, joka myös kiitteli vapaaehtoisiamme monipuolisesta toiminnasta vuoden aikana. Samalla kuultiin myös tulevan vuoden yhteisistä tapahtumista.