Jäsen – tarkista tietosi ja sähköpostiosoitteesi Jäsenpolusta

Jäsenenä voit tarkistaa tietosi ja päivittää niitä Suomen Ladun Jäsenpolku-rekisterissä. Tiedoissasi on myös ilmoittamasi sähköpostiosoite. Oikea sähköpostiosoite on tärkeä, koska lähetämme rekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseesi tietoa Turun Ladun mukavista tapahtumista ja muusta toiminnasta. Jos et ole saanut uutiskirjettämme Latuviesti Express, niin sähköpostiosoitteesi Jäsenpolussa ei ole oikea tai sitten et ole ilmoittanut sitä.

Tarkista tietosi näin:

  1. Siirry Jäsenpolkuun tästä linkistä.
  2. Kirjaudu. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa: Luo uusi salasana. Seuraa näytön ohjeita.
  3. Näet nyt kaikki tiedot, muun muassa jäsenkorttisi ja laskut. Tarkista omat tietosi kohdasta Omat tiedot.
  4. Jos haluat muuttaa tietoja, niin napauta Muokkaa. Jos haluat vaihtaa vain sähköpostiosoitteen tai lisätä sen, napauta Vaihda sähköposti.
  5. Vinkki! Avaa tiedoista jäsenkorttisi ja ota siitä puhelimella näyttökuva. Näin se kulkee mukanasi kätevästi puhelimessa.

Alla olevat kuvat 1 – 4 kuvaavat kirjautumista Android-puhelimella. Kohdassa 1 on siirrytty ensin Suomen Ladun verkkosivuille ja sieltä napautettu sinistä kohtaa Jäsenpolku. Kuvassa 2 kirjaudutaan, kuvassa 3 siirrytään omiin tietoihin ja kuvassa 4 on näkymä omista tiedoista (peitetty harmaalla).