Turun Ladussa aloitti keväällä amk-harjoittelija Riikka Vilkkinen

Riikka Vilkkinen musta pyöräilykypärä päässään ajamassa tiellä.

Turun Ladussa on keväällä aloittanut yhteisöpedagogi (AMK) -opintoja suorittava Riikka Vilkkinen. Harjoittelunsa aikana Riikka osallistuu laajasti Turun Ladun toimintaan, tekemällä vapaaehtoistyötä yhdistykselle ja tutustumalla Suomen Latuun järjestönä. Harjoitteluun kuuluu myös kirjallisia tehtäviä ja esityksen koostaminen koulun työelämäseminaariin. Harjoittelu on kestoltaan 240 h ja kestää vuoden loppuun.

Riikka pitää päiväretkeilystä metsissä, maastopyöräilystä, suppailusta järvissä ja talviaikaan hiihtämisestä. Vapaa-aika hänellä jakautuu pääsääntöisesti työn, teini-ikäisten lasten ja opiskelujen kesken. Riikka mainitsee, että hänet löytää vapaa-ajalla yleensä jollain tavalla liikkumasta luonnossa tai kotoaan pihahommia tehden. Lomilla Riikka suuntaa usein Lappiin, erityisesti Saariselälle tunturimaisemiin.

– Odotan ilolla ja mielenkiinnolla, että saan kohdata teitä Turun Ladun jäseniä eri tapahtumissa ja vahvistaa omalla toiminnallani yhteisöllisyyttä sekä osallisuuden kokemuksia, Riikka toteaa.

Tervetuloa harjoittelemaan Turun Ladun ulkoiluperheeseen Riikka!