Vapaaehtoisten yhteistyöpäivää vietettiin kauniissa syyssäässä

Ihmisiä seisoo portailla rakennuksen edessä.
Yhteistyöpäivään osallistuneet.

 

Turun Ladun vapaaehtoiset kokoontuivat yhteistyöpäivän viettoon Harvan saarelle Turussa sunnuntaina 25.9.2022. Turun NMKY:n leirikeskuksen toimivissa puitteissa tutustuttiin, ulkoiltiin ja pohdittiin tärkeitä asioita yhdessä.

Yhteistyöpäivään osallistui 16 eri tehtävissä toimivaa vapaaehtoista. Lähes kaikkien lajien ohjaajia oli paikalla, lisäksi hallituksen ja viestinnän edustajia. Päivän aikana pohdittiin, miten Turun Latu voi tukea omaehtoista ulkoilua ja keskusteltiin tulevan vuoden toiminnasta. Jäsenhankinta ja tapahtumien turvallisuus olivat lisäksi päivän teemoja.

Turun Ladun toiminta nojaa aktiivisiin vapaaehtoisiin. Yhdistyksessä toimii vapaaehtoisia eri tehtävissä ulkoilun edistämisen parissa. Vapaaehtoisten keskinäinen verkostoituminen ja yhteisöllisyys lisää hyvinvointia ja intoa toimia omassa tehtävässään.

Uusia vapaaehtoisia tarvitaan aina. Vapaaehtoisena on mahdollista oppia uusia taitoja, tutustua uusiin ihmisiin ja saada tehtävässä toiminnan myötä uutta kokemusta.  Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneen kannattaa kysellä asiasta lisää esimerkiksi hallituksen jäseniltä tai puheenjohtajalta: pj@turunlatu.fi.

Kahdeksan ihmistä katselee maisemia veneen takaosassa.
Harvan saarelle on lyhyt venematka Heinänokan partiovenesatamasta.
Punainen huvimaja, jonka edessä kolme ihmistä.
Ilpo Lahdenkauppi esitteli Turun NMKY:n leirikeskusta.
Ryhmä ihmisiä kävelee metsäpolkua.
Yhdessä reippailtiin saaren polkuja.
Mies seisoo frisbeegolfkiekko kädessä ja osoittaa maastossa kohtia heittokoria.
Frisbeegolfiakin heitettiin.
Viisi ihmistä istuu ulkona pöydän ääressä.
Pyöräilyohjaajat suunnittelemassa tulevan vuoden pyörälenkkejä.