Polkujuoksu

Lajivastaava: Jukka Alinikula
polkujuoksu(at)turunlatu.fi
puh. 044 573 8892

 

Turun Latu järjestää mm. viikottaisia yhteislenkkejä Turun alueen ja lähiympäristön poluilla. Tarkimmat ja ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löytyvät Turun Ladun Facebookista (ei vaadi kirjautumista) ja Suomen Ladun tapahtumakalenterissa. Laita nämä seurantaan! Tapahtumat ovat avoinna kaikille. Tervetuloa terveenä!

Lisätietoja polkujuoksusta lajina löydät osoitteesta: https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/polkujuoksu.html

 

Yhteislenkit

Lounais-Suomen AVIn määräyksen mukaan yleisötilaisuuksien järjestäminen on kielletty ulkotiloissa, joten yhteislenkit ovat nyt tauolla ainakin 28.1.2022 saakka. 

Turun Ladun yhteislenkit poluilla juostaan maanantaisin. Lenkit ovat noin tunnin pituisia ja etenemme maltillista vauhtia juosten, mutta tiukimman ylämäet kävellään. Matkaa kertyy noin 5-6 km. Tapahtumat soveltuvat hyvin polkujuoksua aloittaville. Mahdollisuuksien mukaan muodostetaan lähdössä myös nopeampi vauhtiryhmä (lenkin pituus noin 7-8 km), jos halukkaita riittää. Otsalamput mukaan!

Suunnitellut lenkit:

Ma ??.?? klo 19:00   Vaarniemi. Lähtö luontopolun P-paikalta (Rauvolantie 152). Toteutuminen riippuu epidemiatilanteesta, seuraa tapahtumailmoittelua Facebookissa – Ohjaajina Jukka & Laura

. . .

 

Miten voimme parantaa yhteislenkkejä? Mistä olet erityisesti pitänyt? Kerro mielipiteesi kuluneesta vuodesta!