Polkujuoksu

Lajivastaava: Jukka Alinikula
polkujuoksu(at)turunlatu.fi

Tervetuloa mukaan!

Tule tutustumaan polkujuoksuun ja nauttimaan luontoliikunnasta hyvässä seurassa. Suunniteltujen yhteislenkkien aikataulut löytyvät alta. Tietoja päivitetään jatkuvasti. Tarkimmat ja ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löytyvät Turun Ladun Facebookista (ei vaadi kirjautumista) ja niistä ilmoitetaan myös Suomen Ladun tapahtumakalenterissa. Tunnelmia nähtävissä myös Instagramissa @turunlatu_polkujuoksu. Laita nämä seurantaan ja tule rohkeasti mukaan!

Lisätietoja polkujuoksusta lajina löydät osoitteesta: https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/polkujuoksu.html


Yhteislenkit

Turun Latu järjestää viikottaisia yhteislenkkejä Turun ja Turun lähiympäristön poluilla. Lenkit juostaan maanantaisin alkaen klo 19:00. Lenkit ovat noin tunnin pituisia ja etenemme maltillista vauhtia juosten ja tiukimman ylämäet kävellään. Matkaa kertyy noin 6 km. Tapahtumat soveltuvat hyvin polkujuoksua aloittaville.

Mahdollisuuksien ja halukkuuden mukaan muodostetaan lähdössä myös nopeampi vauhtiryhmä, joka on selvästi edellistä vaativampi ja edellyttää polkujuoksukokemusta (lenkin pituus noin 7-8 km). Lisäksi mahdollisuuksien mukaan järjestetään myös kolmas vauhtiryhmä, jossa edetään erityisen hitaasti. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eikä edellytä ilmoittautumista tai jäsenyyttä. Tervetuloa terveenä!

Seuraavat lenkit:

To 01.12. klo 18:30-19:30 Teinilenkki Kupittaalla. Peruslenkki, ei polkujuoksua. 13-17-vuotiaille teineille, joiden vanhemmat voivat osallistua myös. Lähtö Kupittaan keltaiselta kaivolta maauimalan läheltä. Vetäjänä Terhi

Ti 06.12. klo 10:00-11:00-12:00 Suomilenkki Vaarniemessä. Lähtö luontopolun P-paikalta (Rauvolantie 152), Ohjaajina Terhi ja Jukka.

Ma 12.12. klo 19:00-20:00 Kuusisto. Lähtö hiihtomajalta. Ohjaajina Jukka ja Laura.

Ma 19.12. klo 19:00-20:00 Kinkkulenkki Lausteella (mäkitreeni). Lähtö frisbeegolfradan P-paikka.  Ohjaajina Terhi, Jani ja Lassi.

 

Anna palautetta

Anna palautetta Turun Ladun vuoden 2022 polkujuoksutoiminnasta ja vaikuta tuleviin lenkkeihin. Palautteen voi antaa anonyymisti tästä.