Vaellus

 

Neljä hiihtäjää vaeltaa suksilla tunturilla ahkiota vetäen.

 

Yhdistys järjestää talvi- ja syysvaelluksia Suomen, Ruotsin tai Norjan tunturialueille. Vaelluksilla edellytetään hyvää peruskuntoa. Aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita. Ilmoittautuneille järjestetään ennen lähtöä infotilaisuus, jossa kerrotaan mukaan otettavista varusteista, ruokajärjestelyistä ja muista tärkeistä asioista. Vaellusmatkoille voivat osallistua Turun Ladun tai muun latuyhdistyksen jäsenet.


Tulevia vaelluksia

Hiihtovaellus Ruotsin Vålådaleniin viikolla 12/2024

Talven 2024 hiihtovaellus järjestetään Vålådalenissa, Jämtlannin tunturialueella. Päivisin nautimme maisemista tunturissa, iltaisin STF:n hyvin varustelluissa tuvissa nautimme hyvästä ruuasta ja saunasta.

Lähtö laivalla Naantalista pe illalla 15.3.2024 ja paluu aamulla 24.3.2024. Matkan hinta 820e sisältää yöpymiset, matkustamisen vuokra-autoilla itse ajaen ja opastuksen.

Tarjolla on nyt myös seikkailullisempi vaihtoehto nukkua yksi yö teltassa, joka laskisi myös hieman matkan hintaa. Tämä toteutuu, jos halukkaita löytyy yhden opasryhmän verran. Ilmoita ilmoittautuessasi myös, jos voit ottaa matkalle oman henkilöauton 2-4 hengelle.

lisätiedot ja ilmoittautumiset 9.2.2024 mennessä:

Jani Alinikula janialinikula@gmail.com 0405738891.

Osallistuminen edellyttää Turun Ladun tai muun latuyhdistyksen jäsenyyttä.