Perheliikunta

Metsämörri-nukke kurkistaa koivun takaa.

Metsämörritoiminta

Metsämörri on satuhahmo, joka innostaa lapset luontoon leikkimään, ihmettelemään, liikkumaan ja tutkimaan. Metsämörritoiminta on suunnattu 1-7-vuotiaille lapsille perheineen. Turun Latu järjestää muutaman metsämörriretken sekä keväisin että syksyisin. Lisäksi loppusyksystä Turun ladun lasten toiminta järjestää perinteisesti taskulamppuretken.

Tapahtumat löydät Turun Ladun tapahtumakalenterista. Suomen Ladun sivujen kautta tapahtumakalenteria selaamalla voit kohdistaa hakua tiettyyn paikkakuntaan tai lajiin (”metsämörri”). Retkistä ilmoitetaan myös Turun Ladun Latuviesti -uutiskirjeessä (tilaa tai lue uutiskirje täältä) sekä Facebook-sivulla Turun Ladun Metsämörritoiminta”.

Vuonna 2024 retkeillään Räntämäessä (Lustokatu 7, Turku) seuraavasti:

Lajivastaava

Heini Salmi
puh. 050 469 3581
metsamorri(at)turunlatu.fi


Kiinnostaako metsämörritoiminnan tai muun lasten- ja perhetoiminnan ohjaaminen?

Joukkoomme mahtuu aina lisää uusia ohjaajia mukaan lastentoimintaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä metsamorri@turunlatu.fi.


ETSINTÄKUULUTUS!

Etsimme Seikkailevia perheitä
Seikkailevissa perheissä ulkoillaan ja liikutaan yhdessä. Lapset toimivat aina omien aikuisten kanssa ja toiminta on perheitä lähellä. Seikkailevat perheet-toiminta on suunnattu alle 10-vuotiaille lapsille ja heidän lähipiirilleen ja kokoontumiskertoja on yhteensä viisi. Tärkeintä on hauska ulkoilu ja yhdessäolo. Toiminnassa hyödynnetään asuinympäristön ja vuodenaikojen suomia mahdollisuuksia. Tutuksi tulevat oman alueen lähiluonto, toiset perheet ja monet tavat liikkua.

Ohjaajana toimii Turun Ladun nimeämä seikkailupäällikkö. Seikkailupäällikön vetämää ryhmää kutsutaan heimoksi. Toiminta on Turun Ladun toimintaa ja siihen osallistuminen on maksutonta.

Etsimme Seikkailupäälliköitä
Oletko innokas, innostava ja vastuullinen aikuinen, joka haluaa viettää oman tai muun läheisen lapsen kanssa aikaa luonnossa, oppia uusia ulkoilumuotoja ja tarjota saman mahdollisuuden myös muille? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikea henkilö seikkailupäälliköksi. Seikkailupäällikkönä otat vastuun heimon kokoontumisista, ideoit heimolle sopivaa toimintaa ja suunnittelet sitä yhdessä heimon kanssa sekä huolehdit, että toiminta on turvallista.

Seikkailupäällikkönä toimiminen on vapaaehtoistoimintaa, jota Turun Latu tukee.

Jos asia sinua kiinnostaa, niin ota yhteyttä Ida Erlingiin, ida.erling@turunlatu.fi

Lue lisää Suomen Ladun lastentoiminnasta.