Polkujuoksu

 

Tervetuloa mukaan!

Tule tutustumaan polkujuoksuun ja nauttimaan luontoliikunnasta hyvässä seurassa. Tarkimmat ja ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löytyvät Turun Ladun Facebookista (ei vaadi kirjautumista) ja niistä ilmoitetaan myös Suomen Ladun tapahtumakalenterissa. Tunnelmia nähtävissä myös Instagramissa @turunlatu_polkujuoksu. Laita nämä seurantaan ja tule rohkeasti mukaan!

Lisätietoja polkujuoksusta lajina löydät Suomen Ladun verkkosivuilta.

Lajivastaava

Jukka Alinikula
polkujuoksu(at)turunlatu.fi

Jukka Alinikula juoksemassa.


Yhteislenkit

Turun Latu järjestää viikottaisia yhteislenkkejä Turun ja Turun lähiympäristön poluilla. Lenkit juostaan maanantaisin alkaen klo 19:00. Lenkit ovat noin tunnin pituisia ja etenemme maltillista vauhtia juosten ja tiukimman ylämäet kävellään. Matkaa kertyy 6-7 km. Tapahtumat soveltuvat hyvin myös polkujuoksua aloittaville.

Mahdollisuuksien ja halukkuuden mukaan muodostetaan lähdössä myös nopeampi vauhtiryhmä, joka on selvästi edellistä vaativampi ja edellyttää polkujuoksukokemusta (lenkin pituus noin 8 km). Lisäksi mahdollisuuksien mukaan järjestetään myös kolmas vauhtiryhmä, jossa edetään erityisen hitaasti. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, ilmaisia, eikä edellytä ilmoittautumista tai jäsenyyttä. Tervetuloa terveenä!

Seuraavat lenkit:

Seuraa facebookia ja tapahtumakalenteria.

Huom! lokakuusta eteenpäin lenkeillä on otsalamppu tarpeen, pyydä ohjaajilta lamppua lainaksi, jos sinulla ei ole omaa. Jos lämpötila menee pakkasen puolelle on nastakengät paras varustus.