Polkujuoksu

Lajivastaava: Jukka Alinikula
polkujuoksu(at)turunlatu.fi

Tervetuloa mukaan!

Tule tutustumaan polkujuoksuun ja nauttimaan luontoliikunnasta hyvässä seurassa. Suunniteltujen yhteislenkkien aikataulut löytyvät alta. Tietoja päivitetään jatkuvasti. Tarkimmat ja ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löytyvät Turun Ladun Facebookista (ei vaadi kirjautumista) ja niistä ilmoitetaan myös Suomen Ladun tapahtumakalenterissa. Tunnelmia nähtävissä myös Instagramissa @turunlatu_polkujuoksu. Laita nämä seurantaan ja tule rohkeasti mukaan!

Lisätietoja polkujuoksusta lajina löydät osoitteesta: https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/polkujuoksu.html


Yhteislenkit

Turun Latu järjestää viikottaisia yhteislenkkejä Turun ja Turun lähiympäristön poluilla. Lenkit juostaan maanantaisin alkaen klo 19:00. Lenkit ovat noin tunnin pituisia ja etenemme maltillista vauhtia juosten ja tiukimman ylämäet kävellään. Matkaa kertyy noin 6 km. Tapahtumat soveltuvat hyvin myös polkujuoksua aloittaville.

Mahdollisuuksien ja halukkuuden mukaan muodostetaan lähdössä myös nopeampi vauhtiryhmä, joka on selvästi edellistä vaativampi ja edellyttää polkujuoksukokemusta (lenkin pituus noin 7-8 km). Lisäksi mahdollisuuksien mukaan järjestetään myös kolmas vauhtiryhmä, jossa edetään erityisen hitaasti. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eikä edellytä ilmoittautumista tai jäsenyyttä. Tervetuloa terveenä!

Seuraavat lenkit:

Ma 27.03. klo 19:00-20:00. Kallastenvuori. Lähtö Ylönpuolentie 6 P-paikka. Ohjaajina Voitto, Anita ja Saku.

Ma 03.04. klo 19:00-20:00. (Paikka ilmoitetaan myöhemmin.)

*Pe 07.04. klo 10:00-12:00. Ruissalo. Pitkäperjantain pitkä. Ruissalon telakan puistikon P-paikka. Ohjaajina Terhi ja Jukka.

Ma 10.04. klo 19:00-20:00. (Paikka ilmoitetaan myöhemmin.) 

Turun suunnistajan kauppa tarjoaa VJ:n polkujuoksukenkien kokeilumahdollisuuden 10.4. lenkillä (mallit Spark, Maxx ja Ultra). Kengät paikalla ja sovitettavissa ennen lenkkiä (kl0 18:15-18:55), saavuthan ajoissa! Kenkien palautus ja mahdollisuus ostaa kenkiä tarjoushintaan lenkin jälkeen.