Yhdistyskokoukset

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN 2021

Turun Latu ry:n kevätkokous 2021 pidetään torstaina 27.5.2021 klo 18.00 alkaen
Raittiusseura Taimi II:n kokoustiloissa Puutarhakatu 21, Turku.

Kokous järjestetään terveysturvallisesti ja kokouksessa käytetään kasvomaskeja ja käsidesiä.
Kokouspaikassa on mahdollisuus käsien pesuun. Kokoustilassa on käytössä turvavälit.

Kokouksessa käsitellään tilikautta 2020 koskeva tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto, päätetään tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta sekä päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Kokoukselle on esitetään Ritva Lehdon kutsumista yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi.
Kokouksessa ei ole tarjoilua.

Kokoukseen tulevien toivotaan ilmoittavan tulostaan ennakkoon viimeistään kokousta edeltävänä päivänä
tekstiviestillä numeroon 050 337 1139 tai sähköpostilla osoitteeseen pj@turunlatu.fi