Lasten ja perheiden toiminta

Lajivastaava Heini Salmi
puh. 050 469 3581
metsamorri@turunlatu.fi 

Metsämörritoiminta

Metsämörri on satuhahmo, joka innostaa lapset luontoon leikkimään, ihmettelemään, liikkumaan ja tutkimaan. Metsämörritoiminta on suunnattu 1-7-vuotiaille lapsille perheineen.

Metsämörrin perheretket ovat syksyllä 2020 seuraavina päivinä: su 6.9., su 27.9. ja su 15.11.

Lähtöpaikka Turun Kristillisen opiston parkkipaikalta, Lustokatu 7.  Perheretkille lähdetään klo 10 ja retki kestää noin kaksi tuntia. Mukaan reppuun eväät, istuinalusta ja säänmukainen vaatetus.

Tarkempia tietoja yksittäisistä retkistä on Turun Ladun tapahtumakalenterissa sekä tapahtumien Facebook-tapahtumasivuilla.

Kiinnostaako metsämörritoiminnan tai muun lasten- ja perhetoiminnan ohjaaminen?

Joukkoomme mahtuu aina lisää uusia ohjaajia mukaan lastentoimintaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä metsamorri@turunlatu.fi.

Seuraa myös tiedotusta Facebook-sivulla ”Turun Ladun Metsämörritoiminta”.

PERHELIIKUNTAPÄIVÄ 4.10.2020

Turun Latu järjestää yhdessä Varsinais-Suomen Sydänpiirin ja Lounais-Suomen Allergia- ja Astmayhdistyksen kanssa Unelmien perheliikuntapäivän Turun Impivaarassa sunnuntaina 4.10.2020 klo 13 – 16. Tarkempia tietoja tapahtumasta tapahtumakalenterissa.

 

Lisätietoja Suomen Ladun lastentoiminnasta on osoitteessa: https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lastentoiminta.html

ETSINTÄKUULUTUS!

Etsimme Seikkailevia perheitä
Seikkailevissa perheissä ulkoillaan ja liikutaan yhdessä. Lapset toimivat aina omien aikuisten kanssa ja toiminta on perheitä lähellä. Seikkailevat perheet-toiminta on suunnattu alle 10-vuotiaille lapsille ja heidän lähipiirilleen ja kokoontumiskertoja on yhteensä viisi. Tärkeintä on hauska ulkoilu ja yhdessäolo. Toiminnassa hyödynnetään asuinympäristön ja vuodenaikojen suomia mahdollisuuksia. Tutuksi tulevat oman alueen lähiluonto, toiset perheet ja monet tavat liikkua.

Ohjaajana toimii Turun Ladun nimeämä seikkailupäällikkö. Seikkailupäällikön vetämää ryhmää kutsutaan heimoksi. Toiminta on Turun Ladun toimintaa ja siihen osallistuminen on maksutonta.

Etsimme Seikkailupäälliköitä
Oletko innokas, innostava ja vastuullinen aikuinen, joka haluaa viettää oman tai muun läheisen lapsen kanssa aikaa luonnossa, oppia uusia ulkoilumuotoja ja tarjota saman mahdollisuuden myös muille? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikea henkilö seikkailupäälliköksi. Seikkailupäällikkönä otat vastuun heimon kokoontumisista, ideoit heimolle sopivaa toimintaa ja suunnittelet sitä yhdessä heimon kanssa sekä huolehdit, että toiminta on turvallista.

Seikkailupäällikkönä toimiminen on vapaaehtoistoimintaa, jota Turun Latu tukee.

Turun Ladun seikkailukummi on Aini Rautanen. Häneen voi olla yhteydessä seikkailupäälliköksi haluavat sekä perheensä mukaan haluavat.

Yhteystiedot ovat  s-posti  aini.rautanen@hotmail.com