Lasten ja perheiden toiminta

Metsämörritoiminta

Metsämörri on satuhahmo, joka innostaa lapset luontoon leikkimään, ihmettelemään, liikkumaan ja tutkimaan. Metsämörritoiminta on suunnattu 1-7-vuotiaille lapsille perheineen.

Lajivastaava Heini Salmi
puh. 050 469 3581
metsamorri(at)turunlatu.fi 

 

 

METSÄMÖRRITOIMINTA

Keväällä 2022 järjestään Metsämörriretki Turussa Räntämäessä vielä su 24.4.

Retkistä ilmoitetaan myös Turun Ladun Latuviestissä sekä Facebook-sivulla ”Turun Ladun Metsämörritoiminta”.

Kiinnostaako metsämörritoiminnan tai muun lasten- ja perhetoiminnan ohjaaminen?

Joukkoomme mahtuu aina lisää uusia ohjaajia mukaan lastentoimintaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä metsamorri(at)turunlatu.fi.

ETSINTÄKUULUTUS!

Etsimme Seikkailevia perheitä
Seikkailevissa perheissä ulkoillaan ja liikutaan yhdessä. Lapset toimivat aina omien aikuisten kanssa ja toiminta on perheitä lähellä. Seikkailevat perheet-toiminta on suunnattu alle 10-vuotiaille lapsille ja heidän lähipiirilleen ja kokoontumiskertoja on yhteensä viisi. Tärkeintä on hauska ulkoilu ja yhdessäolo. Toiminnassa hyödynnetään asuinympäristön ja vuodenaikojen suomia mahdollisuuksia. Tutuksi tulevat oman alueen lähiluonto, toiset perheet ja monet tavat liikkua.

Ohjaajana toimii Turun Ladun nimeämä seikkailupäällikkö. Seikkailupäällikön vetämää ryhmää kutsutaan heimoksi. Toiminta on Turun Ladun toimintaa ja siihen osallistuminen on maksutonta.

Etsimme Seikkailupäälliköitä
Oletko innokas, innostava ja vastuullinen aikuinen, joka haluaa viettää oman tai muun läheisen lapsen kanssa aikaa luonnossa, oppia uusia ulkoilumuotoja ja tarjota saman mahdollisuuden myös muille? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikea henkilö seikkailupäälliköksi. Seikkailupäällikkönä otat vastuun heimon kokoontumisista, ideoit heimolle sopivaa toimintaa ja suunnittelet sitä yhdessä heimon kanssa sekä huolehdit, että toiminta on turvallista.

Seikkailupäällikkönä toimiminen on vapaaehtoistoimintaa, jota Turun Latu tukee.

Turun Ladun seikkailukummi on Aini Rautanen. Häneen voi olla yhteydessä seikkailupäälliköksi haluavat sekä perheensä mukaan haluavat.

Yhteystiedot ovat  s-posti  aini.rautanen(at)hotmail.com

Lue lisää Suomen Ladun lastentoiminnasta.