Retkeily

Lajivastaava Ilpo Vuori
puh. 040 584 235
s-posti retkeily(at)turunlatu.fi

Liikuntaviikko Utsjoella 20.8- 29.8.2021

Utsjoen kunnan kolmesta kyläkeskuksesta löytyvät kaikki elämisen peruspalvelut ja lisäksi paljon muuta. Utsjoen kirkonkylällä voi kesäisin tutustua Luontotuvan näyttelyyn alueen luonnosta ja perinteisistä elinkeinoista. Nuorgam on Suomen pohjoisin kylä ja sieltä löytyy myös Euroopan Unionin pohjoisin kohta. Jäämeren läheisyyden voi jo aistia kylässä ja matka arktisen meren rantaan on jylhine kallioineen mieleenpainuva elämys.

Utsjoen kunnan kaksi erämaa-aluetta, Paistunturi ja Kaldoaivi tarjoavat kävijälle karun kaunista tunturimaisemaa ja äärettömyyden tunnetta, jolle Tenojokilaakson vehmaus luo hätkähdyttävän vastakohdan.

Turun Ladun 2021 liikuntaviikko on Utsjoella. Majoitumme Lomatärpin neljän hengen mökeissä, joista löytyy mm. 2 kahden hengen makuuhuonetta, tupa-keittiö, oma takka, jääkaappi, mikroaaltouuni, televisio, sauna ja WC.

Liikuntaviikon  hinta on 442 €. Hintaan kuuluu matkat tilausbussilla, aamupala mennessä, paluumatkalla buffet-ruokailu sekä opastus. Oppaina toimivat Seppo Aarnio ja Marja-Liisa Tuominen

Lähtö Pe 20.8.2021 illalla ja paluu Turkuun Su 29.8 aamulla.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Seppo Aarnio 0400-299144  seppok.aarnio@gmail.com