Retkeily

Lajivastaava Ilpo Vuori
puh. 040 584 2355
s-posti retkeily(at)turunlatu.fi

 

Turun Latu järjestää hiihtovaelluksia UK puistossa 2022

 Turun Ladun hiihtovaellus tehdään viikolla 14 UK-puistossa. Retkelle lähdetään perjantaina 1.4 iltajunallaTurusta ja paluu junalla Turkuun sunnuntaina 10.4.

Tilausbussi vie meidät Kiilopäälle lauantaina 2.4, missä yövymme ja vaellus aloitetaan sunnuntaiaamulla. Kiilopäälle palaamme perjantaina 8.4, missä myös yövymme ja saunomme. Tilausbussi vie meidät Rovaniemelle la 9.4. iltapäivällä.

Majoitus hostel Ahopäässä.

Varusteet sukset ja ahkiot ajetaan pakettiautolla lauantaina 2.4 Kiilopäälle, paluumatka hoidetaan samalla kaavalla.

Tunturimaasto alueella on vaihtelevaa ja monipuolista.  Upeimmista maisemista voimme nauttia Sokostin huipulta, jonka huiputamme sään niin salliessa.

Vaellus tehdään kahdella maksimissaan kymmenen hengen ryhmällä.  Matkalle voivat osallistua myös ensikertalaiset, edellytyksenä on kohtuullinen hiihtotaito.

Matkan hinta on 580 euroa, hintaan sisältyy junamatka Tku-Rovaniemi-Tku, varusteiden kuljetus, yöpymiset ja aamiaiset Kiilopäällä mennen tullen, tilausbussi Rovaniemi-Kiilopää-Rovaniemi ja opastus.

Ilmoittautumiset 15.1.mennessä. Vaellus toteutetaan, jos osallistujia on min. 12 henkeä

  1. Hiihtovaellus pääasiassa telttamajoituksella.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Janne Rinne sp. janne.rinne@live.com

  1. Hiihtovaellus tupavaelluksella.  Alueella on laaja tupaverkosto, mikä mahdollistaa vaihtelevat reitit ja kohtuulliset päivämatkat

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Ilpo Vuori sp. ilpo.vuori@gmail.com